לגאנאש שוקולד
1 מרתיחים שמנת.
2. יוצקים את השמנת על השוקולדים, מערבבים.
3. מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
הרכבת העוגה
1 מחממים תנור ל-175 מעלות.
2. במיקסר עם מטרפה מקציפים ביצים, סוכר ומלח לקצף חזק.
3. מוסיפים חמאה ושמן ומערבבים ידנית.
4. מוסיפים קמח , שמנת וברנדי ומערבבים לתערובת אחידה.
5. יוצקים לתבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ.
6. יוצקים מעל את הגאנאש שוקולד. בעזרת סכין, יוצרים צורת שיש.
7. אופים כ-45 דקות.