1 להכנת ריבת־החלב: שמים בסיר את החלב והסוכר ומחממים. כשמתחיל לרתוח, מנמיכים לאש בינונית־נמוכה ומערבבים היטב בכל כמה דקות. אם החלב נחרך ונשרף בתחתית הסיר, מנמיכים קצת את האש. אחרי כשעתיים החלב מתחיל להשחים. בחצי השעה האחרונה, כשהריבה חומה ומתחילה להסמיך, מערבבים כמעט רצוף ובודקים את סמיכות הריבה על גבי צלחת קרה. צריך לזכור שכאשר הריבה מצטננת, היא קצת יותר קשה.
2 להכנת הבצק: מחממים תנור לחום בינוני־נמוך (170 מעלות). שמים בקערת המערבל (מיקסר) את החמאה ואבקת הסוכר וטורפים כמה דקות לקציפה בהירה. תוך כדי עבודת המכשיר, מוסיפים את החלמונים בזה אחר זה. מוסיפים גם את הקוניאק, תמצית הוניל וגרידת הלימון ומערבלים עוד דקה.
3 בקערה נפרדת מערבבים יחד את הקמח והקורנפלור, ומוסיפים מהם לתערובת שבקערת המערבל כף אחרי כף, תוך כדי ערבוב, לקבלת בצק רך.
4 על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעובי 0.5 ס"מ, וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 5-6 ס"מ.
5 מניחים את עיגולי הבצק בתבנית, ואופים 12-14 דקות עד שהם מתייצבים ומזהיבים מעט. מוציאים מהתנור ומצננים היטב.
6 מורחים כפית מריבת־החלב על כל עוגייה אפויה, ומצמידים לריבה עוגייה נוספת. מהדקים בזהירות את שתי הפרוסות (חשוב שלא ללחוץ חזק מדי, כי העוגיות מתפוררות בקלות). מגלגלים את צידן של העוגיות על גבי הקוקוס הטחון, כך שריבת־החלב מתכסה בקוקוס.
הערה: אפשר להשתמש בריבת־חלב מוכנה (400-500 גרם) אבל כדאי להתנסות בהכנה ביתית. הכנת ריבת־החלב נמשכת כ-4 שעות ומצריכה ערבוב תכוף, לכן מומלץ להכין את הריבה כשממילא נמצאים במטבח ועסוקים בבישולים אחרים.