1 מערבבים בקערה על אמבטיית מים ("בן מארי") את הביצים והסוכר עד לחום שפתיים (40 מעלות).
2 מעבירים את הביצים למיקסר וטרופים עד לקבלת קצף תפוח.
3 מוסיפים את כל החומרים חוץ מהשמן ומערבבים למסה אחידה.
4 מוסיפים את השמן וממשיכים לערבב.
5 מכסים את הקערה ומתפיחים שעה.
6 מערבבים את הבצק ומחלקים לקעריות אפיה- 1 ס"מ מהגובה העליון.
7 מתפיחים שעה ואופים בחום של 180 מעלות עד להשחמה.
8 מבשלים את חומרי הסירופ עד לרתיחה. חותכים את החלק העליון של הסברינה ומבשלים בסירופ כ- 5- 10 דקות מכל צד. מעבירים למגש (גסטרונום) כאשר החלק החתוך כלפי מטה ויוצקים מעט סירופ.
9 מקציפים את כל חומרי הקצפת ביחד עד שהמסה תפוחה.
10 הופכים את הסברינות ומזליפים קצפת בתנועה סיבובית על ראשיהן, מכסים חלקית עם החלק העליון של הסברינה, שחתכנו קודם, וממצבים תותים חתוכים לאורך מסביב לקצפת.
המתכון באדיבות פרויקט יין, אהבה ותותים ויקב טפרברג 1870