עוגיות טחינה ברבע שעהעוגיות טחינה סופר מהירות: מערבבים הכל בקערה אחת, מעבירים ל-10 דקות בתנור ומקבלים עוגיות טחינה נימוחות שנמסות בפה ואי אפשר להפסיק לזלול
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :ל-45 עוגיות:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 מערבבים את כל המרכיבים לפי הסדר עד לקבלת בצק רך (בהתחלה אפשר להשתמש במטרפה, כמו שמודגם בסרטון). 3 מכדררים עיגולים קטנים, מניחים על גבי תבנית מרופדת נייר אפייה במרחקים יחסית גדולים, ובעזרת מזלג מועכים מעט את הכדורים. מעיכה במזלג | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako4 מכניסים לאפייה ל-10 דקות (העוגיות יהיו מאוד רכות ומעט מוזהבות. הן יתקשו רק לאחר 10 דקות של צינון). מוכנות | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, makoיעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים 5 אחרי שהעוגיות התקשו והצטננו, מפזרים מעליהן אבקת סוכר ומגישים. * אופציות לשידרוגים: אפשר לשים שקד\אגוז לא קלוי על כל עוגייה ואז לאפות. * אפשר להניח מעל כל עוגייה קוביית שוקולד לבן כ-2 דקות לפני שמוציאים אותן מהתנור. מתחסלות ברגע | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, makoהמתכון פורסם לראשונה בדצמבר 2021 |