הכנת הג'נואז: 1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2. ממיסים את החמאה ומקררים. 3. מנפים את הקמח ואבקת האפייה 4. מחממים את הביצים והסוכר ל-50 מעלות ומקציפים במהירות גבוהה כ-4 דקות. 5. מורידים את המהירות לבינונית ומקציפים לעוד 3 דקות. 6. מוסיפים את הקמח ומערבבים. 7. בסוף מוסיפים את החמאה ומערבבים. 8. אופים בתנור שחומם מראש. 9. מניחים פרוסת ג'נואז בתוך תבנית קפיצית 26 ומרטיבים בסירופ סוכר וליקר אייריש קרים.
הכנת המוס: 1 ממיסים בסיר 80 גרם חמאה ו-150 גרם שוקולד לבן. 2. מורידים מהאש ומוסיפים את החלמונים ו-5 כפות אייריש קרים. 3. מקציפים את החלבונים ו-3 כפות סוכר ומוסיפים לתערובת השוקולד. 4. מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה ומוסיפים לתערובת.
מוזגים מחצית מהמוס על הג'נואז, מניחים ברינג בקוטר 22, מוזגים את המחצית השנייה של המוס ומקפיאים.
שעה וחצי לפני ההגשה מקציפים את השמנת מתוקה ומורחים על העוגה. מוציאים את העוגה מהתבנית ומסדרים מעליה אצבעות מרנג. שומרים במקרר.