1 מחממים 2 מכלים של שמנת מתוקה, עד סף רתיחה. שוברים את השוקולד לחתיכות קטנות, ושופכים את השמנת החמה מעליו. ממתינים דקה, ומערבבים עד שכל השוקולד נמס.
2 בקערה נפרדת מקציפים את 2 המכלים הנותרים של השמנת, יחד עם כוס חלב, שקית אינסטנט פודינג וניל ותמצית וניל, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
3 טובלים את הביסקוויטים בחלב ומניחים על תחתית התבנית. מורחים מעליהם את מחצית מתערובת הווניל ומכסים בעוד שכבה של ביסקוויטים. שופכים מעליהם את מחצית מתערובת השוקולד וכך ממשיכים לסירוגין (עוד 4 פעמים) עד שמסיימים עם השוקולד למעלה. מקררים לילה במקרר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!