מתנה מתוקה לחגי תשרי, וגם נשנוש טעים ליד כוס תה בכל זמן של השנה. המצרכים :ל-30-35 עוגיות
לציפוי:
אופן ההכנה:1 במעבד מזון עם להב פלדה שמים חמאה, סוכר, מלח, מייפל, קינמון, ג'ינג'ר, קמח ואבקת אפייה, ומעבדים לתערובת פירורית. 2 מוסיפים ביצה וממשיכים לעבד עד שמתקבל בצק אחיד ודביק. 3 מצננים את הבצק במשך 15-20 דקות במקרר. 4 בעזרת הידיים יוצרים כדורים קטנים (בגודל של אגוז מלך) מהבצק ומגלגלים בסוכר דמררה. 5 מניחים במרווחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. משטחים מעט את העוגיות בעזרת הידיים. 6 מחממים תנור ל-170 מעלות. 7 אופים במשך 8-12 דקות או עד שהעוגיות תופחות מעט ומתייצבות בצדדים, אך עדיין רכות קצת במרכזן. 8 מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה. בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט >> בפעם הקודמת הכנו לחמניות מתוקות עם זיגוג דבש>> והנה טרייפל שוקולד חגיגי |