המצרכים (24 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות. 2 משמנים קלות תבנית בגודל 23*33. 3 ממיסים חמאה בסיר קטן, על אש נמוכה. 4 כשהחמאה נמסה לגמרי מוסיפים את הסוכר ומבשלים דקה-שתיים, בערבוב מתמיד. שופכים את התערובת לקערה גדולה. 5 טורפים פנימה את הקקאו, מלח, אבקת אפיה, תמצית וניל וביצים. מוסיפים בערבוב עדין את הקמח והשוקולד צ'יפס, עד להטמעה. 6 שופכים את בלילת הבראוניז (היא צריכה להיות דביקה מאוד) לתוך התבנית המשומנת ואופים כשלושים דקות. 7 מקררים בצד עד שיגיעו לטמפרטורת החדר, חותכים לריבועים ומגישים. המתכון המקורי בבלוג Sweet as a Coocie >> והנה מרק לבן חלומי>> וכל הטיפים שאתם צריכים לעוגת שמרים מוצלחת |