המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מקציפים את החלמונים עם 50 גרם סוכר עד שהתערובת מלבינה. מוסיפים את קמח המצה, קליפת הלימון ותמצית הוניל ומקפלים בעדינות לחלמונים. 3 בקערה נקייה מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר עד לקבלת קצף יציב. 4 מוסיפים שתי כפות מהחלבונים לתערובת החלמונים והקמח ומערבבים לדילול התערובת. 5 מוסיפים בהדרגה את תערובת החלמונים והקמח לחלבונים ומקפלים פנימה בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה. 6 משמנים היטב את התבנית ובוזקים את התערובת פנימה לכל גובה התבנית. 7 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-30 דקות אפיה או עד שהעוגה בצבע חום-זהב. 8 מוציאים מהתנור והופכים מייד על רשת ברזל לקירור. 9 מפזרים סוכר טחון מעל לקישוט. >> לעוד קינוחים מומלצים לארוחת החג. |