1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 ממיסים את השוקולד בסיר כפול על אדים, מסירים מהאש. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא תימס. מוסיפים את השקדים והקמח ומערבבים.
3 שמים בקערה את הביצים, הסוכר, אבקת הקפה והליקר, ומקציפים 5 דקות. מקפלים את הקציפה לתערובת השוקולד.
4 מסדרים את האגסים בתבנית, יוצקים עליהם את בלילת השוקולד, ואופים 15 דקות. מכסים ביריעת נייר אלומיניום, ואופים 30 דקות נוספות. מוציאים מהתנור, מצננים מעט, והופכים על צלחת הגשה.
5 מגישים צונן, עם כדור גלידת וניל.