1 חותכים את התפוחים לקוביות.
2 ממיסים בסיר את החמאה, מוסיפים את קוביות התפוחים, הסוכר וסוכר הווניל ומבשלים כעשר דקות.
3 מוסיפים את הצימוקים הלבנים, מכבים את האש ומניחים לתערובת להצטנן.
4 מניחים את עלי הפילו על משטח העבודה כשהם פרוסים לרוחב. מסדרים אותם ככה שכל אחד יכסה מחצית מהעלה שמתחתיו (מתקבלת יריעת פילו באורך של שני עלים וברוחב של עלה אחד). מורחים את היריעה בחמאה מומסת, ומסדרים את תערובת התפוחים לאורך השליש התחתון שלה.
5 מגלגלים לגלילה, מורחים בביצה טרופה ואופים ב-195 מעלות כ-20 דקות.
6 מפזרים אבקת סוכר ומגישים, אפשר עם גלידת וניל או קצפת.