1 מכינים את הבצק: שמים חמאה, סוכר ומלח בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים במהירות איטית כ-2 דקות לתערובת אחידה.
2 עוצרים מדי פעם את פעולת המיקסר ומורידים את החמאה מדופנות הקערה בעזרת מרית.
3 מוסיפים טחינה ומערבלים עד שהיא נטמעת.
4 מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבלים רק עד לקבלת בצק יציב.
5 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
6 יוצרים גלילים ומקפיאים: חוצים את הבצק ויוצרים מכל חלק גליל בקוטר 4 ס"מ. מעבירים למקפיא לשעה.
7 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.
8 פורסים ואופים: פורסים את הגלילים לעיגולים בעובי חצי ס"מ ומסדרים בתבניות במרווחים של 1 ס"מ.
9 אופים כ-15 דקות עד להזהבה קלה.
10 מצננים לגמרי (עוגיות חמימות יתפוררו למגע האצבע) ומפזרים מעל אבקת סוכר.
11 שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 10 ימים.