1 חותכים את התפוחים לרבעים ומנקים מליבות. פורסים דק, ומעבירים לסיר. מוסיפים את הסוכר, הקינמון ומיץ הלימון, ומבשלים 15 דקות עד שהתפוחים מתרככים ולא נשארים נוזלים בסיר. מצננים.
2 מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק חלק ואחיד. שוטחים את הבצק על תחתית התבנית ומעט מהדפנות. מפזרים על הבצק את פירורי העוגיות, ושוטחים מעל את מלית התפוחים.
3 שמים בקערה את כל חומרי הפירורים ומשפשפים בין כפות־הידיים לקבלת פירורים. זורים את הפירורים על התפוחים, ואופים כ-40 דקות עד שהפירורים מזהיבים.