המצרכים :למלית:
לבצק:
אופן ההכנה:1 מכניסים את מרכיבי המלית למעבד מזון עם היין (שהצימוקים הושרו בו) וטוחנים למחית. שומרים במקרר עד לשימוש. 2 להכנת הבצק: מכניסים למעבד מזון את כל מרכיבי הבצק ומערבבים יחד עד קבלת בצק אחיד. מוציאים לקערה ולשים. עוטפים בניילון נצמד ומקררים כשעתיים. 3 מעבירים את הבצק למשטח מקומח בקורנפלור ומרדדים דק (כ-1.5 ס"מ עובי). בעזרת כוס, קורצים עיגולים ומניחים במרכזם כפית של מלית תמרים. סוגרים למשולש. 4 מהדקים את קצוות הבצק למניעת יציאת המלית במהלך האפייה, מסדרים בתבנית עם נייר אפיה ומורחים בביצה. 5 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות למשך 20 דקות או עד קבלת צבע זהוב. * המתכון באדיבות מכון אברהמסון לגמילה מעישון, מסוכר, גלוטן והתמכרויות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |