1 טארט שוקולד: שמים במיקסר את כל החומרים היבשים, מוסיפים קוביות חמאה קרה ומערבבים בוו גיטרה עד לקבלת מרקם של חול. מוסיפים את הביצה והחלמונים, מעבדים עוד 10 שניות ומסיימים את העיבוד ביד (חשוב להימנע מעיבוד יתר). עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-20 דקות.
2 מרדדים את הבצק ומרפדים את תבניות הטארט. מחוררים במזלג ואופים 5 דקות ב-180 מעלות. מוציאים מהתנור, מחוררים שוב במזלג ואופים 10 דקות נוספות. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לטמפרטורת חדר.
3 גנאש בזוקה: מרתיחים שמנת בסיר ושופכים על השוקולד הלבן. ממתינים כדקה ומערבבים. ממיסים את המסטיקים במיקרו (בזהירות!) ומאחדים בין המסטיקים לתערובת הגנאש. מוסיפים צבע מאכל ומעבירים להתייצבות במקרר. לאחר ההתייצבות מעבירים לשקית זילוף.
4 קרם בננה: מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וצבע מאכל עד לקבלת קצף יציב. מועכים את הבננות בעזרת בלנד מוט עד למרקם חלק. מעבירים את מחית הבננות לשמנת ומקפלים אותה פנימה. מעבירים לשק זילוף עם צנתר עיגול חלק ומקררים.
5 לקישוט: מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וצבע מאכל ורוד לקצפת יציבה, ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר עיגול חלק.
6 ההרכבה: מזלפים את גנאש הבזוקה על הבצק עד אמצע הגובה. מזלפים קרם בננה ומשטחים מעט. מקשטים בטיפות של קרם בננה וטיפות של קצפת ורודה, ובין לבין מסדרים מטבעות שוקולד חלב.
>> בשבוע שעבר הכנו עם חן ואלון בייגל ממולא
>> כבר הורדתם את אפליקציית המתכונים החדשה והשווה שלנו?