1 מערבלים בבלנדר או במעבד המזון את הקמחים השונים, הביצים, החלב ותמצית הווניל לבלילה חלקה ודלילה.
2 מחממים כפית שמן במחבת. כאשר השמן חם, יוצקים בעזרת מצקת מן הבלילה אל המחבת בכמות שתספיק לפנקייק בעובי 2 מ"מ. מחזיקים בידית ומטים את המחבת כך שהבלילה תתפזר באופן אחיד על פני כל המחבת ויתקבל פנקייק נאה ודק.
3 כאשר הצד התחתון של הפנקייק השחים, הופכים אותו. משחימים את הצד השני במשך דקה נוספת, מוציאים בזהירות מן המחבת ומניחים על צלחת בצד.
4 חוזרים על שלבים 3-2 עם שאר הבלילה. יתקבלו כ10 פנקייקס. מניחים אותם להצטנן בצד כרבע שעה.
5 בינתיים מכינים את המלית. משאירים בצד 2 כפות אגוזים קצוצים. מערבבים את שאר האגוזים עם הריבה והגבינה.
6 כאשר הפנקייקס הצטננו למגע יד, מניחים את הראשון מביניהם על צלחת העוגה. מורחים עליו בנדיבות את תערובת הריבה. מניחים את הפנקייק הבא מעליו ומורחים גם אותו בתערובת הריבה. חוזרים על כך עם שאר הפנקייקס.
7 מכסים את הפנקייק העליון ביתרת תערובת הריבה ומפזרים עליו את האגוזים הקצוצים שנשמרו בצד. מגישים מיד.