המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). 2 שמים את החמאה והסוכר בקערת המיקסר ומערבלים לתערובת אוורירית. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, תוך כדי ערבול. 3 מוסיפים את הווניל, הקמח, הסודה לשתייה והמלח ומערבלים היטב. 4 מוסיפים את פצפוצי האורז ואת השוקולד צ'יפס, ומערבבים עם כף עץ. 5 יוצרים עוגיות קטנות בעזרת שתי כפיות, ומשטחים על תבנית משומנת עם רווח בין עוגייה לעוגייה (אפשרות נוספת: לסדר את העוגיות בתוך מנז'טים). אופים 10-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.
>> רוצים להתעדכן בהמלצות למתוקים על בסיס יומיומי? הצטרפו לקבוצה שלנו בפייסבוק |