1 לבסיס הלוטוס והשוקולד הלבן: ממיסים במיקרוגל או על בן מארי שוקולד לבן. מערבבים עם עוגיות לוטוס טחונות וקורט מלח לתערובת פירורית ולחה.
2 מפזרים את התערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מניחים נייר אפייה נוסף מעל ומרדדים לעובי של חצי ס"מ. מקפיאים ל-20 דקות להתייצבות וקורצים מהבסיס עיגולים בגודל של 4-6 ס"מ בעזרת חותכן.
3 לקרם המסקרפונה: מקציפים קלות מסקרפונה עם אבקת סוכר ותמצית וניל לריכוך. מוסיפים את השמנת המתוקה בהדרגה תוך כדי הקצפה, וממשיכים להקציף לקבלת קרם יציב מאוד.
4 מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר חלק של 2 ס"מ, ומזלפים תלוליות של קרם על כל עוגייה.מקפיאים לשעה.
גם אם תתרשלו עם הציפוי זה ייצא מהמם | צילום:
ענבל לביא, mako אוכל
5 לציפוי: מעבירים את ממרח הלוטוס לכוס רחבה ומחממים 20 שניות להמסה. טובלים כל קרמבו בציפוי ומנערים קלות כך שעודפי הציפוי יטפטפו. שומרים בקופסה אטומה בקירור או בהקפאה.
* הכמות מספיקה ל-12 קרמבואים גדולים או 24 קטנים.