המצרכים :לעוגיית פסיפלורה וקרמל:
לגלידת פסיפלורה:
אופן ההכנה:1 העוגיות: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל מרכיבי העוגיות למעט ממרח הלוטוס, עד לקבלת בצק אחיד (כ-2 דקות). 2 מרדדים את הבצק לעלה בעובי 2-3 מ"מ וקורצים עיגולים בעזרת כוס/מיקד. מסדרים את העיגולים על תבנית מרופדת נייר אפייה. מזלפים על כל עיגול מעט ממרח לוטוס, מכסים בעיגול בצק נוסף ומהדקים את הקצוות. 3 מחממים תנור ל-160 מעלות ואופים את העוגיות כ-15 דקות (אל דאגה, הן אמורות להישאר בהירות). מצננים ושומרים בכלי אטום. 4 מכינים את הגלידה: הופכים את פחיות קרם הקוקוס על ראשן ופותחים אותן מצידן התחתון. שופכים את הנוזל השקוף לסיר ומוסיפים את הסוכר, מחית הפסיפלורה והאגר אגר. מביאים לרתיחה, מעבירים לקערה ומצננים במקרר עד לקבלת ג'לי יציב. 5 מקציפים את הקרם הסמיך שנשאר בפחיות הקוקוס עם האינסטנט פודינג. 6 טוחנים את הג'לי בבלנדר יחד עם 3-6 כפות מקצפת הקוקוס, עד לקבלת מרקם אחיד. מקפלים לתוך קצפת הקוקוס בעזרת מרית. 7 ממלאים כל זוג עוגיות בקרם ומקפיאים 6 שעות פחות. * הקסטות יישמרו במקפיא עד 3 חודשים. |