1 מעבדים במג'ימיקס את כל חומרי הבצק עד שנוצר כדור. עוטפים בניילון נצמד ונותנים לו לנוח שעה במקרר. מרדדים את הבצק ומרפדים בו את התבנית. אופים ב-180 מעלות כ-10 דקות או עד הזהבה ומקררים.
2 טורפים את כל חומרי המילוי בסיר כפול על אדים (בן מארי), עד שהמסה נהיית סמיכה והומוגנית. מקררים לפחות שעתיים, ויוצקים לתחתית האפויה.
3 מקציפים את החלבונים והסוכר למסה יציבה, מכניסים לשק זילוף ויוצקים טיפות מעל מלית החלמונים. אופים ב-140 מעלות כ-20 דקות, עד שטיפות המרנג מתקשות. מצננים ומגישים.