המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים במיקסר בעזרת וו גיטרה, חמאה וסוכר למסה חלקה ובהירה. 2 מוסיפים ביצה ומערבבים עד לאחידות. 3 מוסיפים יבשים: שקד טחון, שקד פרוס, קמח תפו"א, אבקת אפייה, קוקוס, וגרידת לימון. 4 מערבבים לבצק אחיד. 5 יוצרים גלילים ארוכים על גבי נייר אפייה, מגלגלים ושמים לקירור שעה. 6 מחממים תנור ל-170 מעלות. 7 מוציאים את העוגיות מקירור וחותכים לעיגולים בעובי: 0.5 ס"מ. 8מסדרים את העוגיות במרווחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה. 9 אופים בחום של 170 מעלות כ-12-15 דקות עד לקבלת גוון זהוב. 10 לאחר התקררות העוגיות ניתן לבזוק אבקת סוכר. >> לעוד קינוחים מומלצים לארוחת החג |