1 בסיר כפול ממיסים את השוקולד והחמאה עד לקבלת תערובת חלקה וללא חתיכות שוקולד.
2 טורפים את הביצים בעזרת מטרפה ידנית כדקה, מוסיפים את הסוכר, המלח וליקר הקפה לפי הסדר וממשיכים לטרוף.
3 מוסיפים את תערובת השוקולד וממשיכים לטרוף את עד לקבלת תערובת אחידה.
4 מוסיפים את הפרג והקמח ומערבבים לאט, עד שהקמח נטמע בתערובת.
5 מחממים תנור ל-180 מעלות.
6 מעבירים את התערובת לתבנית פיירקס מלבנית מחופה נייר אפיה משומן.
7 מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 25 דקות. (בדקו במרכז העוגה בעזרת קיסם אם התערובת אפויה). היזהרו מאפיית יתר!!! אחרת העוגה תתייבש.
8 מצננים ופורסים לריבועים.
9 ניתן לאחסן בקופסה אטומה כשבין שכבת בראוניז לשניה יש נייר אפיה.