נתקלנו בהברקה הזאת כבר מזמן, באיזה מייל שהתגלגל אלינו לג'אנק, ועד שלא ניסינו בעצמנו לא האמנו. מאיר קוקבוק, אחד הכותבים הקבועים של אתר "אוכל טוב", יצא למשימה לבדוק האם ייתכן שהגלידה שנשארה לה בפריזר שלנו יכולה להפוך לעוגה אמיתית, וחזר עם תשובה חיובית. אתם צריכים שתי כוסות גלידה וכוס וחצי קמח תופח, וזהו. הסוכר, תמצית הווניל והשוקולד צ'יפס הם רק שדרוג. המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 ממיסים את הגלידה בטמפרטורת החדר (זה יקל על הלישה) ומוסיפים את הקמח ואת שאר המצרכים.
3 לשים עד שכל התערובת מתאחדת לבצק נעים למגע.
4 משמנים תבנית אפיה במעט שמן צמחי ומניחים בו את הבצק (קחו בחשבון שהבצק גדל לגודל כפול).
5 אופים במשך כ-15 דקות ובודקים עם קיסם האם העוגה מוכנה.
6 מוציאים, מקררים וזוללים.
>> עוגת שוקולד שעובדת על כולם |