1 במיקסר, בעזרת וו גיטרה, מעבדים את המחמאה לתערובת חלקה ורכה.
2 מוסיפים את כל היבשים: קמח, אבקת אפייה, סוכר וניל, סוכר וקקאו מנופה ומערבבים עד קבלת תערובת פירורית.
3 מוסיפים את 2 הביצים בבת אחת ומערבבים חצי דקה במהירות בינונית עד שנבלעות בתוך המסה.
4 מוסיפים 1 כוס מים רותחים ומערבבים עד אחידות.
5 יוצקים ל-2 תבניות אינגליש קייק עד כמעט שיא גובה התבנית.
6 אופים ב-170 מעלות כ-40 דקות.
7 לאחר אפייה מברישים את העוגות בסירופ סוכר.