סהרוני חמאה ואגוזי לוז קלוייםמתכון מהיר ופשוט לעוגיות חמאה קלילות ומפנקות![]()
צילום: דן לב, על השולחן
|
המצרכים (40 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה ואבקת הסוכר עד הומוגניות. 2 מוסיפים את יתרת החומרים וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק. 3 עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כשעה. 4 מגלגלים את הבצק ל-2 גלילים בקוטר 4 ס"מ. 5 מחלקים כל גליל ל-20 יחידות של 2 ס"מ כל אחת. 6 מכל יחידה יוצרים גליל דק בעובי ס"מ, וממנו יוצרים את צורת הסהרון. 7 מניחים את הסהרונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 2 ס"מ אחד מהשני, ואופים ב-175מעלות כ-13 דקות. 8 מקשטים באבקת סוכר.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|