1 מחממים תנור ל-170 מעלות. טורפים את הביצים בקערה. מוסיפים את הסוכר לאט לאט וממשיכים לטרוף עד לקבלת קצף תפוח.
2 מוסיפים את הנוזלים: השמן, מיץ התפוזים והווניל. טורפים.
3 מערבבים כף אחת מהקמח התופח עם פצפוצי השוקולד. מוסיפים את שאר הקמח לקערה ומערבבים מעט. מוסיפים את הקמח עם פצפוצי השוקולד ומקפלים לתוך הבלילה (כל זה כדי שהפצפוצים לא ישקעו לתחתית התבנית).
4 מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ומרופדת בנייר אפייה.
5 אופים כ-30 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
לעוד מתכונים מטריפים של חנושה
עוגת שוקולד צ'יפס פרווה של חנושה | צילום:
חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
** אני מפזרת עוד שוקולד צ'יפס על העוגה אחרי 15 דקות אפייה.
** לעוגה פרווה חשוב כמובן להקפיד שהשוקולד צ'יפס יהיו פרווה.
עוגת שוקולד צ'יפס פרווה. תמיכה מוראלית קלאסית | צילום:
חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
בתיאבון!