1 מרסקים את הביסקווטים במעבד מזון או בתוך שקית ניילון עם פטיש שניצלים. מוסיפים את החמאה המומסת.
2. מהדקים היטב את התערובת לתחתית ולדפנות של תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ. מעבירים למקפיא.
3. מקציפים את השמנת, החלב והאינסטנט פודינג לקצפת סמיכה ויציבה מאוד.
4. מעבירים לקערה אחרת ומצננים, בלי לנקות את קערת המערבל. מערבלים באותה קערה את מלית האוכמניות, הגבינה ואבקת הסוכר.
5. מבליעים לתערובת האוכמניות בעדינות את תערובת הקצפת, ממלאים את תחתית הפירורים בכף גדולה ובתנועות עדינות כדי שהמלית לא תספח אליה פירורים, ושולחים אל תא ההקפאה.
6. מוציאים מתא ההקפאה כ-10 דקות לפני ההגשה.