עוגת גבינה פירוריםעוגת גבינה קלאסית בטעם מעודן של וניל ולימון
צילום: יחסי ציבור
|
המצרכים (20 מנות):
לפרורי הבצק
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-80 מעלות. 2 מערבבים חמאה, סוכר וקמח באמצעות מעבד מזון עד לקבלת בצק אחיד. מכניסים למקרר למשך שעה. 3 מרדדים את הבצק לגובה של חצי ס"מ ומכניסים לתבנית בקוטר 28 ס"מ על מנת שיהווה תחתית לעוגה. 4 את שאר הבצק משטחים לתבנית אפיה מרובעת עד לגובה של חצי ס"מ (ישמש לפרורי ציפוי העוגה). 5 את שתי התבניות מכניסים לתנור שחומם מראש עד להזהבה ומצננים. 6 מערבבים את הגבינה, הסוכר, גרידת הלימון, הוניל והפודינג עד לקבלת מסה בעלת טקסטורה אחידה. 7 מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עד ליציבות. לאחר מכן מעבירים את הקצפת אל מסת הגבינה ומערבבים בתנועות קיפול. 8 לאחר שהבצק צונן מניחים את מסת הגבינה על התחתית האפויה ומפזרים מעל את פירורי הבצק שיצרנו מבעוד מועד. >> והנה עוד מתכון לעוגת גבינה פירורים מעולה |