1 הכנת הבסיס: מחממים את תנור האפייה לחום של -170 מעלות. 2. במחבת, מעל להבה נמוכה מניחים את החמאה וממיסים אותה. 3. בינתיים טוחנים את הוואפלים עד שהם הופכים לאבקה. 4. מערבבים את אבקת הוואפלים עם החמאה המומסת ומהדקים לתחתית התבנית. 5. הכנת העוגה: מקציפים את הגבינה עם גביע האשל והסוכר. 6. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה תוך כדי ערבוב. 7. יוצקים את תערובת הגבינה לתבנית האפייה (שבה הבסיס) ואופים בתנור החם כ-45 דקות. כדאי להניח בתחתית התנור תבנית מלאה במים, האדים מסייעים לעוגה להיאפות באחידות. 8. מניחים לעוגה להצטנן בתנור ואחר כך מעבירים אותה למקרר לשעתיים לפחות (ורצוי אף ליום שלם).