1 שמים את התפוחים בסיר. מוסיפים את מיץ הלימון, שתי כפות סוכר חום ושתי כפות מים. מכסים ומבשלים על אש בינונית עשר דקות. בוחשים מדי פעם. בתום הבישול התפוחים אמורים להתרכך אבל לא להתפורר. 2. מחלקים את התפוחים בין שמונה תבניות אישיות (אפשר לאפות גם בספלי מאג). מפזרים מעליהם את התותים. 3. שמים את הקמח, הסוכר, שיבולת השועל, הקינמון וקוביות החמאה בקערה. משפשפים בידיים לקבלת פירורים גסים. מפזרים מעל התותים. 4. אופים בתנור שחומם לחום בינוני-גבוה (200 מעלות) כעשרים דקות, עד שהתערובת שמעל הפירות שחומה ופריכה, ומיצי פרי מבעבעים תחתיה. 5. מגישים חם עם כדור גלידת וניל מעל.