זה פרווה! עוגת הסניקרס המדוברת של נעם מ"חתונמי"עם כל הכבוד לדרמות במפגש הזוגות בחתונמי, החלק שהכי סקרן את כולם היה האוכל. בין הסלט של יואנה לסלט של יוסי, התבלטה העוגה שהכינה נעם כהן. היא גם זכתה לשבחים ולא תאמינו, היא גם פרווה! קבלו את המתכון
נטלי לוין
| ימים מתוקים, הוצאת תכלת
| פורסם 08/08/23 13:57
צילום: הדס ניצן, ימים מתוקים, הוצאת תכלת
|
בין כל ההתרחשויות שקרו במהלך מפגש הזוגות של "חתונה ממבט ראשון", היה רגע אחד מיוחד שחימם גם לאנשים הציניים ביותר את הלב. נעם הכינה עוגה והתבאסה שהיא נמסה לה קצת בדרך, ואז משה זיהה את החשש שלה, לקח את העוגה והתחיל להסתובב בין הזוגות ולהשוויץ בצורה שהיא גם צנועה וגם רומנטית בו זמנית. התוצאה: התלהבות ניכרת בקרב המשתתפים בנוגע לטעם ובעיקר, איך לא, בנוגע לעובדה שמדובר בעוגה פרווה. אחרי כל הרעש, פנינו לנעם והשגנו לכם את המתכון לעוגה המדוברת ששייך לנטלי לוין, הלוא היא עוגיו.נט: המצרכים :לבסיס שוקולד-בוטנים:
לגלידת שוקולד:
לגלידת חמאת בוטנים:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מכינים את הבסיס: גוזרים עיגול מנייר אפייה בקוטר התבנית, מניחים אותו בתחתית התבנית ומשמנים בנדיבות. 2 במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים ביסקוויטים. מוסיפים מייפל, חמאת בוטנים ושמן קוקוס וטוחנים לתערובת במרקם חולי. צילום: חתונה ממבט ראשון, קשת 123 מהדקים את התערובת לבסיס התבנית ומקפיאים כחצי שעה. 4 מכינים גלידת שוקולד: במעבד מזון עם להב פלדה מערבלים קרם קוקוס, מייפל ואבקת קקאו לתערובת אחידה. מוסיפים שוקולד ומערבבים. יוצקים על הבסיס ומיישרים את החלק העליון. מקפיאים כשעה. 5 מכינים גלידת חמאת בוטנים: במעבד מזון עם להב פלדה מערבלים קרם קוקוס, מייפל וחמאת בוטנים לתערובת אחידה. יוצקים על שכבת השוקולד ומיישרים את החלק העליון. מקפיאים 4-5 שעות. 6 מקשטים ומגישים: מחלצים את העוגה הקפואה מהתבנית. מפזרים בוטנים מלוחים ושוקולד צ'יפס, מזלפים שוקולד מומס ומגישים. * העוגה נשמרת עד חודש בכלי אטום במקפיא. מומלץ להפשיר את העוגה כ-15 דקות לפני ההגשה, לפריסה קלה. צילום: באדיבות הוצאת "תכלת" |