1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מכניסים את החמאה והסוכר למיקסר ומערבלים.
3 כשהסוכר והחמאה הופכים למחית אחידה מוסיפים את הביצים וכמעט את כל הקמח. משאירים כף קמח אחת בצד.
4 מערבלים, ומוסיפים את הלבן או השמנת. ממשיכים לערבל ומוסיפים תמצית וניל.
5 מערבבים את הצימוקים עם כף הקמח ששמרנו בצד, ומערבבים עד שהם מצופים היטב. מוסיפים אותם ואת שבבי השוקולד לבלילה, ומערבלים עד שהיא אחידה וחלקה.
6 שופכים את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות, מחליקים ומכניסים לתנור לכ-40 דקות. מומלץ לבדוק אותן בעזרת קיסם כבר אחרי 35 דקות.
7 מניחים להצטנן ומקשטים באבקת סוכר בעזרת מסננת קטנה.