המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מחממים את הריבה 20 שניות במיקרוגל (זה הטריק), ומערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת בלילה אחידה. בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם 3 מעבירים את הבלילה לתבנית (אפשר להשתמש בתבנית מלבנית 25*35 או בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ), ואופים חצי שעה.
4 כשהעוגה מוכנה, מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד בפולסים במיקרוגל (או בבן מארי) ומערבבים עם השמנת המתוקה עד לקבלת תערובת אחידה. אם צריך, מחממים את השמנת חצי דקה. שופכים על העוגה. |