1 מרסקים במעבד מזון את הביסקוויטים עם שליש מהחמאה לקבלת תערובת פירורית.
2. משטחים את התערובת בתבנית ומעבירים למקרר.
3. מקציפים את הביצים כ-4-5 דקות לקבלת תערובת צהובה בהירה תפוחה.
4. ממיסים את שאר החמאה והשוקולד בסיר ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מקררים מעט לטמפ' החדר.
5. מקפלים את תערובת השוקולד אל תוך תערובת הביצים.
6. יוצקים את הבלילה על תערובת הפירורים המצוננת.
7. מכסים את התבנית בנייר כסף.
8. מכניסים את התבנית לתבנית גדולה יותר, ואליה יוצקים מים חמים עד לחצי גובה תבנית העוגה.
9. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15 דקות (לאחר 15 דקות העוגה עדיין תראה בלתי יציבה, אך היא תיקרש כשתתקרר מעט).