המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:1 מכניסים לקערה את כל החומרים (פרט לשומשום) ולשים עד לקבלת בצק אחיד וחלק. 2 מרדדים מהבצק עלה בגובה של ½1 ס"מ ומפזרים שומשום מעל. בעזרת כוס קטנה יוצרים עיגולים, ומניחים בתבנית. אין צורך לשמן את התבנית כיוון שהבצק מספיק שמן. 3 אופים בחום של 170 מעלות, וכשהעוגיות משחימות - מוציאים מהתנור. מפרידים מייד מהתבנית מכיוון שהעוגיות מתקשות ונדבקות. טיפ: כדי לשמור על פריכות העוגיות, מאחסנים בכלי הרמטי. >> רוצים המלצות למתוקים על בסיס יומיומי? הצטרפו לקבוצה שלנו בפייסבוק |