1 שמים במחבת עמוקה את הקוקוס והסוכר. קולים מעל אש בינונית תוך ערבוב תמידי, עד שהקוקוס משחים. מניחים בצד.
2 יוצקים את החמאה המומסת לתוך הקוקוס הקלוי ומערבבים היטב.
3 משטחים ומהדקים את תערובת הקוקוס לתחתית התבנית, מכסים ומכניסים למקרר לייצוב.
4 מרסקים במעבד מזון את הסברס, ומסננים עד שמתקבל מיץ אחיד ללא גרעינים. מוסיפים את החלב המרוכז, גרידת הלימון, מיץ הלימון והפינקולדה ומערבבים היטב. מניחים בצד.
5 מקציפים בקערת המערבל את השמנת המתוקה והפודינג עד לקצף אוורירי ויציב, מוסיפים לבלילת הסברס ומערבבים בעדינות עד אחידות. שופכים לתבנית ומכניסים להקפאה ל-24 שעות.
6 מכיוון שהאלכוהול מונע מהעוגה להתקשות לגמרי – אפשר להגיש ישירות מהמקפיא. אם רוצים, מגישים עם גנאש שוקולד: ממיסים את השוקולד והשמנת יחד במיקרו בפולסים של 20 שניות, ושופכים על פרוסת העוגה.