המצרכים (45 מנות):
לשימון התבנית:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 בעזרת סכין גדולה קוצצים גס את השקדים והאגוזים. 3 מניחים את החמאה בקערה קטנה וממיסים במיקרוגל כדקה (או עד שהחמאה נמסה לחלוטין). 4 בקערה גדולה מערבבים את המצרכים היבשים: שיבולת שועל, סוכר, קמח, מלח ,סודה לשתייה והאגוזים והשקדים הקצוצים. 5 מוסיפים אל הקערה את החמאה המומסת, הדבש ותמצית הווניל, ומערבבים לעיסה אחידה. 6 מעבירים את העיסה לתבנית אפייה עם נייר אפייה משומן ומשטחים בתבנית. 7 מכניסים לתנור למשך 20 דקות. 8 מוציאים מהתנור ובעזרת סכין חדה חותכים לריבועים של 5*5 ס"מ. 9 משאירים את העוגיות בתבנית ומחזירים את התבנית לתנור (הכבוי) למשך שעה - שעה וחצי. 10 אחרי שהעוגיות התקררו מחלצים אותן מהתבנית בעדינות ומעבירים לקופסת פלסטיק סגורה. * אם נשארו פירורים תשמרו אותם - זה מעולה עם יוגורט!
לעוד סרטונים של מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית חפשו את BERKO MADE בפייסבוק או באינסטגרם בתאבון |