1 מחממים תנור ל-130 מעלות.
2 מערבבים בקערה את כל המרכיבים, עד שנוצרת עיסה אחידה וכבדה. אני ממליצה לערבב עם הידיים, כדי לאסוף את הקמח והסוכר מדפנות הקערה.
3 מעבירים לתבניות אינגליש קייק ואופים שעה וחצי.
4 לאחר שעה וחצי מכבים את התנור, ומשאירים את התבניות בפנים לעוד רבע שעה.
5 מוציאים מהתנור ומניחים לעוגות להצטנן לפחות שעתיים (כדי שלא יתפרקו בעת החיתוך).
6 מוציאים את העוגות מהתבניות ופורסים לפרוסות דקות. מומלץ להתחיל את החיתוך כשהצד הרך כלפי מעלה, כך החתיכה לא תישבר.
7 מעלים את חום התנור ל-150, מפזרים את הפרוסות על שתי תבניות עם נייר אפייה ומכניסים לתנור ל-10 דקות.
8 מוציאים מהתנור, הופכים את הפרוסות ואופים 10 דקות נוספות. מוציאים ומניחים להצטנן כחצי שעה.