1 מחממים תנור ל-160 מעלות. 2. בקערה גדולה מניחים ביצים ושני סוגי סוכר וטורפים בעזרת מטרפה לקבלת תערובת אחידה ומעט תפוחה. מוסיפים פנימה את השמן בזרם דק, עד שהוא נטמע בתערובת לחלוטין. בערבוב קל מוסיפים גם את השמנת החמוצה. 3. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון והמלח וטורפים במרץ רק עד קבלת תערובת אחידה, ולא יותר. 4. מוסיפים פנימה בקיפול את הגזר המגורר, הפיסטוקים והצימוקים ומקפלים רק עד שהם נטמעים לגמרי בתערובת. 5. מעבירים לתבניות ואופים כ- 30-40 דקות, עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים עליו. 6. מצננים את העוגה בטמפרטורת החדר, מפדרים באבקת סוכר מעורבת עם מעט קינמון ומגישים.