המצרכים :לעוגה (שתי תבניות אינגליש קייק באורך 30 ס"מ):
לציפוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות. 2 טורפים יחד בקערה שמן, סוכר, מלח, וניל, חלב סויה, רסק תפוחים ומיץ לימון עד לקבלת תערובת אחידה. 3 מוסיפים קמח, אבקת קקאו, שקדים טחונים, אבקת אפייה וסודה לשתייה וטורפים שוב עד לקבלת תערובת אחידה. 4 מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים עד לפיזור אחיד בתערובת. 5 יוצקים את הבלילה לתבניות ומיישרים את החלק העליון. 6 אופים במשך כ-35-45 דקות או עד שהעוגות מתייצבות וקיסם הננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים עליו.מצננים בטמפרטורת החדר. 7 לציפוי: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים חלב וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה. 8 יוצקים את הציפוי על גבי העוגות ומיישרים. מקשטים בקוקוס ומגישים. • העוגה הטבעונית תישמר בכלי סגור במקרר עד שבוע. • מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר. • אפשר לקשט גם בסוכריות צבעוניות או אגוזים קצוצים. |