1 מחממים תנור לחום של 170 מעלות
2. במיקסר עם "וו גיטרה- K" מערבבים את החמאה, קמח, אפיה, סודה, מלח ווניל- עד קבלת תערובת פירורית.
3. מוסיפים את הביצים והסוכר ומערבבים עוד 2 דקות במהירות בינונית.
4. בסוף מוסיפים את הקקאו והמים עד קבלת תערובת נוזלית ואחידה.
5. מוזגים את התערובת לתבנית האפייה עד לגובה 4/5
6. אופים למשך 45 דקות.
7. כשהעוגה יוצאת מהתנור מברישים בסירופ סוכר (כוס מים וכוס סוכר שהורתחו יחד).
הערות + מפתחות להצלחה:
1 את הקקאו מנפים ומערבבים בקערה נפרדת עם המים הרותחים לפני שמכניסים למיקסר.
2. לא מערבבים הרבה זמן את הסוכר והביצים עם החומרים היבשים- עד 2 דקות.
3. מוזגים לתבנית האפייה עם המצקת.
4. המסה מתאימה ל-2 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ.