1 הכנת הבצק: במעבד מזון עם להב מתכת, מעבדים קמח, סוכר, חמאה וגרידת לימון עד שמתקבלת תערובת פירורית, מוסיפים ביצה ושמנת מתוקה ומעבדים קצרות למשך דקה וחצי עד שמתקבל בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים במקרר לחצי שעה. 2. משטחים את הבצק בתבנית מלבנית בגודל 23X33 3. הכנת המלית: מגרדים את התפוחים בפומפיה, מסננים את התפוחים למשך רבע שעה וסוחטים אותם, מוסיפים את שאר החומרים ומשטחים על הבצק. 4. הכנת הפירורים: שמים בקערה את כל החומרים, מעבדים ביד עד שמתקבלים פירורים גסים, מפזרים את הפירורים בשכבה אחידה מעל הבצק. 5. אופים בחום בינוני (180 מעלות) כ-40 דקות עד שהעוגה מזהיבה ואפויה היטב, מפזרים אבקת סוכר לקישוט. ניתן לשמור בקירור יומיים שלושה.