1 מערבבים את כל חומרי הבצק מלבד החמאה והמלח במיקסר עם וו לישה, במהירות איטית.
2 כשהבצק מתאחד, מוסיפים בהדרגה את קוביות החמאה. ממשיכים ללוש עד שהן מתמזגות לחלוטין בבצק.
3 מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש ל-10 שניות נוספות. מוציאים את הבצק מהמיקסר, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 6 שעות לפחות (אפשר לילה).
4 מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים, ומרדדים בעזרת מערוך כל אחד למלבן בעובי 6 מ"מ.
5 משמנים את התבנית, מורחים על כל מלבן ממרח שוקולד, מגלגלים לגלילה ומסדרים בתבנית.
6 מתפיחים במשך כשעה ורבע בטמפ' החדר או עד שהעוגה מכפילה את נפחה. מחממים תנור ל-170 מעלות.
7 אופים כ-30 דקות.