למאפה:
1 מערבבים יחד את הקמח, אבקת הסוכר, אבקת האפייה, והפרג.
2. מוסיפים את החלבונים, החמאה המומסת והגלוקוזה עד לתערובת אחידה.
לתפוחים:
1 ממיסים את הסוכר לקרמל בהיר.
2. מוסיפים את התפוחים החתוכים ומקפיצים קלות.
3. מוסיפים את החמאה ומבשלים כעשר דקות, עד שהתפוחים רכים ומזוגגים.
להרכבה:
1 מחממים תנור לחום גבוה של 200 מעלות.
2. משמנים תבנית אישית במעט מנוזלי בישול התפוחים.
3. מניחים בתחתית התבנית בצפיפות כמה פלחי תפוחים מקורמלים.
4. מוזגים מעל התפוחים מבלילת המאפה ואופים בחום גבוה (200 מעלות) כ-12 דקות.
להגשה:
הופכים את המאפה כך שהתפוחים המזוגגים נמצאים למעלה. מניחים בצלחת. טורפים שמנת חמוצה עם מעט מנוזלי בישול התפוחים ויוצקים לצד המאפה.