1 מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות.
2 מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם כוס סוכר.
3 במיקסר מערבבים ביחד את החלמונים, סוכר הווניל, חצי כוס הסוכר שנותרה, גרידת התפוז ושמן הקנולה. כשהעיסה אחידה מוסיפים לתערובת לסירוגין את מיץ התפוזים והקמח התופח.
4 מוסיפים את קצף החלבונים ומערבבים בתנועות עטיפה עד שמתקבל גוון אחיד.
5 יוצקים לתבנית משומנת ואופים כ-45 דקות, או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
6 כשהעוגה קרה מפזרים אבקת סוכר.