1 מערבבים במיקסר את החמאה והסוכר. 2. מוסיפים את הביצים, הברנדי, תמצית הווניל והדבש ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3. בקערית נפרדת מערבבים את אבקת האפייה, הקקאו והקמח. 4. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח לתערובת הביצים ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. 5. לשים מעט את הבצק בידיים יוצרים ממנו עיגול נאה, מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה. 6. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות, מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו לעלה בעובי של כחצי ס"מ. 7. בעזרת חותכן חותכים מהבצק עיגולים בקוטר של כ-4 ס"מ ומניחים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפיה. 8. אופים את העוגיות בתנור החם במשך 7-8 דקות ומוציאים מהתנור. העוגיות בשלב הזה עדיין רכות והן יתקשו כשהן יתקררו. 9. ממלאים את העוגיות, כמו סנדביץ', בריבת חלב. 10. מניחים בקערה חסינת חום את השוקולד השבור לקוביות ממיסים אותו לגמרי. מוסיפים לשוקולד את החמאה ומערבבים עד שהחמאה נמסה ונבלעת בשוקולד. 11. טובלים כל עוגייה ממולאת בשוקולד המומס. מניחים על רשת עד שהשוקולד יתקרר ויתקשה לגמרי. שומרים בקופסה אטומה.