העוגות האישיות החמודות האלה משלבות שני טעמים שאני לא מכירה אנשים שמסוגלים לעמוד בפניהם – שוקולד וקצפת. עוגות שוקולד רכות ועסיסיות במיוחד, מנוקדות בשבבי שוקולד שנמסים בין ביס לביס, ומעל הכל זילופי קצפת וניל טעימה ושברי שוקולד לקישוט. מושלמות לימי הולדת ובכלל. המצרכים (12 מנות):לקאפקייקס:
לציפוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר. 2 בקערה גדולה טורפים יחד ביצה, שמן, חלב, סוכר, מלח ווניל לתערובת אחידה. 3 מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה ומערבבים עד שאחיד. התערובת דלילה וזה בסדר. 4 יוצקים את התערובת לתוך השקעים וממלאים עד 2/3 מגובה כל שקע. 5 מפזרים שוקולד צ'יפס מעל כל שקע (במהלך האפייה השוקולד ישקע מעט). 6 אופים במשך 15-20 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגות יוצא עם פירורים לחים. 7 מצננים לחלוטין לפני הציפוי והקישוט. 8 ציפוי: בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג ותמצית וניל עד שמתקבלת קצפת יציבה מאוד. 9 מעבירים את הקצפת לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 2 ס"מ ומזלפים תלוליות קצפת על גבי הקאפקייקס. 10 מקשטים בשברי שוקולד מריר ובאבקת קקאו ומגישים. בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט >> בפעם הקודמת הכנו לחמניות גבינה מהירות>> טעים: פנקייק טבעוני |