המצרכים :לעוגה (תבנית בקוטר 24 ס"מ):
לציפוי שוקולד:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית. 2 בקערה גדולה שמים שוקולד ושמן קוקוס וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס ומתקבלת תערובת אחידה. 3 מוסיפים מלח וסוכר ומערבבים היטב עד שהם נטמעים בתערובת. 4 שוברים פנימה את הביצים בזו אחר זו ומערבבים היטב בין הוספה להוספה עד שאחיד. 5 מוסיפים קמח שקדים, אבקת קקאו ואבקת אפייה וטורפים עד שמתקבלת תערובת אחידה. 6 יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון. הבלילה לא אמורה להיות גבוהה במיוחד או למלא את התבנית וזה בסדר. 7 אופים במשך 25-30 דקות או עד שהחלק העליון מעט סדוק, העוגה יציבה בשוליים אך עדיין מעט רכה בחלק המרכזי. 8 מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר. 9 מעבירים את העוגה לצלחת הגשה. ציפוי שוקולד: 1 קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים קרם קוקוס וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי. מערבבים היטב. 2 יוצקים את הציפוי על העוגה ומצננים את העוגה במשך 10 דקות במקרר. 3 מקשטים את העוגה בשקדים שלמים ומגישים. עוד קינוחים פרווה מתוך הספר החדש של נטלי בתיאבון! |