המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מכניסים את העוגיות לשקית ניילון, קושרים היטב ומרסקים בעזרת מערוך לפירורים גסים. מעבירים את הפירורים לקערה בינונית-גדולה. 2 קוצצים גס את אגוזי המלך ומוסיפים לקערה. 3 ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם חמאה וחלב, מוסיפים ברנדי או תמצית וניל ומערבבים לקבלת תערובת חלקה. >> לעוד מתכונים היכנסו לבלוג של ענבל – פיית העוגיות 4 מוסיפים את תערובת השוקולד לקערת פירורי העוגיות ומערבבים היטב. מקררים ל-15-20 דקות עד שהתערובת מסמיכה אך עדיין לא מתייצבת לגמרי. 5 מעבירים את התערובת לנייר אפייה ומעצבים בידיים מעט רטובות תוך כדי הידוק לנקניק ארוך אחד או לשני נקניקים קטנים יותר. מגלגלים היטב בנייר האפייה ומעבירים למקרר ל-3-4 שעות. 6 מגלגלים את הנקניק באבקת סוכר ושומרים בקופסה אטומה במקרר. מוציאים לטמפרטורת החדר לריכוך לפני שפורסים וזוללים. |