תבנית: קפיצית בקוטר 28 ס"מ או ריבועית בגודל 24 ס"מ.
1 מכינים תחילה את הקרם; מביאים לרתיחה, תוך בחישה, על אש נמוכה, את החלב, הקקאו, הסוכר, החמאה והשוקולד. מצננים מעט.
2 מקציפים בקערת המיקסר את הביצים השלמות, או את השמנת המתוקה, עד שמתקבלת קציפה יציבה. מנמיכים מאוד את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את תערובת השוקולד.
3 בקערה שטוחה מערבבים את הברנדי והמים וטובלים חצי מכמות הביסקוויטים. בכל פעם 3-2 ביסקוויטים, כדי שלא יתפוררו. מרפדים בהם את התבנית.
4 שוטחים מעל חצי מכמות הקרם. מכסים במחצית הביסקוויטים שנותרו, טבולים בברנדי ובמים. שוטחים מעל את הקרם הנותר.
5 מקציפים את השמנת המתוקה ומכסים בה את העוגה. מקפיאים. מוציאים מהמקפיא כ-10 דקות לפני ההגשה וחותכים לפרוסות או לריבועים, בהתאם לתבנית.